Yoga studio Haarlem

Welkom bij Yoga Moyo Haarlem, yoga studio in Haarlem.

Met veel kennis en passie verzorgen onze yoga docenten dagelijks de yoga en meditatie lessen. Wekelijks ontdekken steeds meer mensen wat yoga bij onze studio voor hun betekend. We zijn een yoga studio voor echte mensen door echte mensen!

Yoga studio, Yoga Moyo Haarlem is de yoga studio in Haarlem die er voor iedereen is, of je nu man of vrouw bent je bent welkom! Onze fijne en lichte ruimte aan de Nassaulaan 39 is goed bereikbaar met de fiets, het openbaar en de auto, dus kom gerust eens langs om eens kennis te maken met onze yoga docenten. Graag laten wij ervaren wat yoga voor jou kan betekenen.

Yoga stijlen

Yoga Moyo Haarlem staat voor kleinschaligheid en kwaliteit, dat betekend dat we met zorg de yoga stijlen uitzoeken die bij jou en onze yoga studio passen. Met groepen van maximaal 10 personen is er voor iedereen ruimte voor persoonlijke aandacht. Hoe fijn is dat? Van o.a Hatha yoga, Slow&Gentle Yoga, Traditionele Yoga Asgthanga inspired, Breath work & YogaYoga Nidra, Stress Release yoga, 55 plus yoga, restorative yogaworkshops, teacher trainingen. Bij Yoga Moyo Haarlem ben je welkom.

We hebben de volgende docenten in huis:

Uit je hoofd in je lijf bij Yoga Moyo Haarlem!

Waarom Yoga Moyo Haarlem?

  • Kwaliteit gaat boven kwantiteit
  • Deskundige yoga docenten
  • Persoonlijke aanpak omdat maximaal 10 yogi’s per les zijn
  • Yoga écht voor iedereen
  • Tijdens de les werken we met de producten van Rock your World
  • Na de les Organic thee
  • Inspirerende workshops en trainingen

Waar wij zitten?

Yoga Moyo Haarlem is gevestigd in hartje Haarlem, tussen Amsterdam en de zee. De yoga studio is goed te bereiken met openbaar vervoer, fiets en auto. Nieuwsgierig geworden?

Boek een proefles!
Yoga Moyo Haarlem

Wat vinden onze klanten van Yoga Moyo

Nieuwsgierig?

Ja, ik lees hier alle reviews
Combined Shape Created with Sketch.