Yoga in Haarlem

Yoga in Haarlem de manier om te ontstressen! Iedereen heeft in meer of mindere mate last van stress. Mijn nummer één remedie tegen dit vervelende fenomeen is, of course, een mooie reis maken. Jammer genoeg kun je niet altijd je spullen pakken en eropuit trekken. Daarom staat een ontspannende yoga les op nummer twee! Even weg van alle drukte en lekker relaxen, gewoon met yoga in Haarlem. Misschien denk je dat yoga niets voor jou is omdat je niet lenig bent? Nee hoor! Je hebt het helemaal mis.

De meeste yoga studio’s bieden verschillende yoga lessen aan zodat zowel beginners als pro’s deze hobby kunnen uitoefenen. En dan rest nog één ding: de perfecte yoga studio vinden.

En daarbij kom je dan aan bij Yoga Moyo in het centrum van Haarlem, in de fijne lichte studio van Yoga Moyo Haarlem kun bijna dagelijks kun dagelijks terecht voor verschillende yoga lessen. o.a Hatha, Breath work & Yoga , Yoga Nidra en Stress Release yoga in een open en veilige sfeer. De yoga docenten vinden persoonlijke aandacht enorm belangrijk en daarom zijn er maximaal 10 yogi’s per yoga les. Hierdoor is er voldoende aandacht voor iedereen en is er ruimte voor vragen en na de les voor een kopje organic tea van Yogi. We raden aan om vooraf te reserveren omdat de yoga lessen bij Yoga Moyo populair en uniek zijn!

Daarnaast heeft Yoga Moyo Haarlem bijna wekelijks in het weekend  inspirerende workshops en trainingen. 

Tijdens de yoga lessen bij Yoga Moyo Haarlem wordt je ondergedompeld in de heerlijk geuren en olien van Rock Your World en worden de lessen op zachte schapenmatten gegeven van blije schaapjes. Zodat je de Studio met een BIG SMILE verlaat! En om dat fijne en relaxte gevoel vast te houden kun je de mooie producten in de studio of in de webshop aanschaffen voor thuis.  Alle producten zijn van kleine bedrijfjes net als Yoga Moyo zelf en eerlijk en duurzaam geproduceerd.

Wil je ook in deze UNIEKE yoga studio in Haarlem een les volgen? Reserveer dan je plekje op tijd.

Boek hier je plekje
Yoga Moyo Haarlem

Combined Shape Created with Sketch.