Yogatherapie bij Burn-out

Yoga kan helpen om evenwicht te vinden op mentaal en fysiek gebied. Dit kan helpend zijn voor iedereen – zeker als je overmatige stress ervaart in je leven en hier zelfs klachten van ondervindt. Bij yogatherapie leer je bewust te worden van je eigen patronen, waardoor je beter kunt luisteren naar de signalen van je lichaam. Ook leer je hoe je spanning kunt verminderen en op de lange termijn goed voor jezelf kunt blijven zorgen.

Inschrijven voor deze workshop

Wat kun je verwachten?
Tijdens de workshop Yogatherapie bij Burn-out onderzoek je wat jij nodig hebt om balans te creëren in je leven. Je maakt kennis met de basisprincipes van yogatherapie en oefent met verschillende elementen uit yoga die helpen om rust te vinden in lichaam en geest. Zo ga je met praktisch bruikbare inzichten naar huis.

Voor wie?
Iedereen die stress gerelateerde klachten heeft en in een burn-out zit of dit wil voorkomen.

Door wie?
Lana Donsen is yogadocent en psycholoog en is afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Ze is opgeleid volgens de klassieke hatha yogaleer in India en gespecialiseerd in yogatherapie, waarin zij beide werelden met elkaar integreert.

Yoga helpt mij persoonlijk om op mezelf te vertrouwen en meer evenwicht te vinden in mijn leven. De levenswijze en filosofie blijven mij inspireren!

Wat neem je mee?
Een handdoek en kleding waarin je je goed in kunt bewegen.

Investering?
De kosten voor de workshop zijn €35,- voor mensen zonder strippenkaart bij Yoga Moyo Haarlem. Heb je een strippenkaart dan krijg je €5,- korting en kost de de workshop 3 strippen.
Inclusief organic thee met wat lekkers.

Ben je benieuwd wat yogatherapie voor jou persoonlijk kan betekenen?  Dit ontdek je tijdens de workshop. Wees welkom!

Inschrijven voor deze workshop

in het voorjaar van 2019 starten we bij Yoga Moyo Haarlem een 8 weekse cursus Yoga therapie bij burn-out klachten. In deze workshop krijg je alvast een voorproefje van wat je kunt verwachten.

Wil je als eerste informatie krijgen over de cursus laat dan hier je gegevens achter.

Contact

Lana Donse Yoga docent en psycholoog

 

Yoga Moyo Haarlem

Aanbieding van de maand Januari.

BRING A FRIEND ACTIE

Kijk hier
Combined Shape Created with Sketch.