Workshop Compassie&Yoga

Compassie

Compassie is een menselijke kwaliteit die bij ons allemaal aanwezig is, maar is vaak door allerlei redenen niet tot bloei is gekomen. Veel mensen weten heel goed hoe ze voor anderen moeten zorgen maar vergeten vaak hoe ze goed voor zichzelf kunnen zorgen. Zeker in lastige situaties, die in het leven niet altijd te vermijden zijn, kan een vriendelijke, compassievolle houding naar onszelf veel ruimte en verlichting geven.

Gelukkig kan compassie door beoefening en inzicht ontwikkeld en verdiept worden, dat is het doel van deze workshop. Je gaat een milde, vriendelijke houding naar jezelf ontwikkelen en daarmee ook naar de ander. Zachte yogahoudingen maken hier deel van uit.

Wat kun je verwachten?

  • Meer zelfrespect, mildheid en begrip voor eigen tekortkomingen
  • Meer wijsheid, levensgeluk en optimisme
  • Inzicht gevende en bewustmakende oefeningen 
  • Praktische handvatten die je in het dagelijks leven kan toepassen, die helpen om met een milde blik en acceptatie met een ongemakkelijke situatie of stress om te gaan.

“ Maak de wereld milder, laten we bij onszelf beginnen”

Voor wie?

Voor iedereen die op een liefdevolle en milde manier met zichzelf om wil gaan. 

Wanneer je  meer vanuit het hart en minder vanuit het hoofd wil leven.

Als je meer rust wil ervaren en minder stress.

Voor iedereen die op een andere met tegenslag wil omgaan

Door wie?

Gien Smit (1968). Naast trainer bij ZENsationeel in Bedrijf werk ik binnen de Nationale Politie en als Yogadocente/ ayurvedisch voeding- en leefstijl coach. Dit doe ik met heel veel plezier. Juist de combinatie van werken vanuit het hoofd en hart maakt dat alles samenkomt. Ik kom dagelijks in contact met mensen die veel ballen hoog te houden hebben in een wereld vol prikkels en vele keuzes. Onze mind draait overuren en yoga en meditatie kunnen rust en stabiliteit bieden.

Tineke Hielema (1967). Mijn hart ligt bij het begeleiden van mensen, die de verbinding tussen het hart, intuïtie en gezonde verstand zijn kwijt geraakt. Ik voel me bevoorrecht dat ik datgene mag doen wat ik het liefste doe, namelijk mensen begeleiden bij het herstellen en terugvinden van deze verbinding tussen het hart, intuïtie en gezonde verstand. Door de herstelde verbinding ontstaat er ruimte voor geluk en ruimte voor het maken van de juiste keuzes, zowel privé als op werkgebied.

Wanneer?

Zaterdag 30 november 2019

Tijd: 13.30 – 17.00 uur

Wat trek je aan?

Makkelijk zittende kleding en warme sokken

Investering?

€35,-

Gien-Tineke
Gien &Tineke
Inschrijven voor deze workshop
Yoga Moyo Haarlem

Wat vinden onze klanten van Yoga Moyo

Nieuwsgierig?

Ja ik lees hier alle reviews
Combined Shape Created with Sketch.