Therapeutische massage Workshop Ilan Lev methode

De Ilan Lev Methode is een therapeutische massage die via aanraking en beweging de lichaamsfuncties verbeterd en pijn en stress verminderd. Ook heeft het een positief effect op de lichaamscirculatie.

Ons lichaam en onze geest zijn sterk met elkaar verbonden en in ons fysieke lichaam kunnen onverwerkte geestelijke trauma’s gaan stagneren. De Ilan Lev methode kan vanuit een fysieke invalshoek dus ook op emotioneel niveau veel losmaken.

​Fysieke, emotionele, mentale, spirituele en energetische aspecten van een mens zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. De Ilan Lev methode kan op al deze dimensies doorwerken.​

Wat kun je verwachten?

Gedurende de sessie wordt het lichaam van de cliënt rustig in beweging gebracht. Dit zorgt voor een rijke dialoog tussen de cliënt en de therapeut. Door deze dialoog kunnen blokkades opgeheven worden waardoor pijn en stress verminderen. In de sessie krijgt de cliënt een grote variatie aan nieuwe bewegingsmogelijkheden. Dit diepe leerproces stimuleert een opening in het lichaam die vaak blijvend is. 

Waarom?

​Ons zenuwstelsel stuurt door middel van impulsgeleiding ons lichaam aan. Buiten deze functie vangt het zenuwstelsel ook informatie op van de buitenwereld en registreert deze in het sensorische deel van de hersenen. Op de laatste functie speelt de Ilan Lev methode in. Het cognitieve brein vormt een obstakel bij het verwerken van onbekende informatie Het sensorische deel van de hersenen omzeilt dit obstakel.

De directe manier waarop informatie wordt ontvangen zorgt voor een ongebruikelijk, diep en intensief leerproces dat het lichaamseigen genezingsproces versterkt.  

De methode is intuïtief & speels. Wij zeggen niet wat er moet gebeuren maar stellen de vragen en faciliteren een omgeving waarin antwoorden naar ons toe kunnen komen.

Voor wie?

De Ilan Lev methode is een alternatieve massage therapie die geschikt is voor alle leeftijden.

Deze therapie zorgt voor verbetering van de lichaamsfunctie en het helpt pijn en stress verminderen. Ook verbetert het de lichaamscirculatie.​

ilan-lev-massage-therapie

 

Wanneer?

Zondag 10 november van 13:00 – 16:00

Wie zijn de massage therapeuten?

Dorry Aben is een natuurgeneeskundig vakspecialist, die werkt met de Ilan Lev methode. Daarnaast heeft ze ook certificaten voor Reiki, Focusing en een diploma Medische Basiskennis Plato.

Momenteel functioneert Dorry als school manager van de Ilan Lev branche in Amsterdam. Ook assisteert ze Ilan Lev in de opleiding.

dorry-aben-ilan-lev-massage-therapeut
Dorry Aben, Ilan Lev massage therapeut

Wat neem je mee?

Een handdoek en trek makkelijk zittende kleding aan.

Investering?

€30,-

Inschrijven voor deze workshop
Yoga Moyo - Yoga Nidra herfst special
Combined Shape Created with Sketch.

Yoga Nidra herfst special

Datum: vrijdag 20 september 2019, 20:00 - 21:30
Yoga Moyo - Yoga Nidra Teacher training
Combined Shape Created with Sketch.

Yoga Nidra Teacher training

Datum: zaterdag 21 september 2019, 13:00-18:00
Yoga Moyo Haarlem

BOEK NU EEN JAARABONNEMENT EN ONTVANG 1 MAAND YOGA GRATIS!

Geef jezelf een BOOST met deze SUPER DEAL

Ja ik wil
Combined Shape Created with Sketch.