Kundalini Yoga – Introductie workshop

Ben je op zoek naar meer energie? Loop je soms tegen jezelf aan? Kom kennismaken met Kundalini Yoga, de yoga van het bewustzijn! In deze 2 uur durende workshop laat Marinet je kennismaken met de basis elementen van Kundalini Yoga.

Kundalini yoga ook wel de yoga van het bewustzijn genoemd. Deze dynamische vorm van yoga brengt je energie op een hoger niveau door de verschillende oefeningen die we hiervoor doen. Kundalini is levensenergie die ieder mens in zich heeft. De kundalini-energie ligt opgeslagen aan de basis van onze wervelkolom. Het doel van deze vorm van yoga is deze energie te activeren en langs je ruggengraat omhoog te laten stromen. Door het laten stromen van de energie worden al je chakra’s geactiveerd. Met het laten stromen van de kundalini-energie open je voor jezelf een bron van creativiteit en bewustzijn.

Wat kun je verwachten?

  • Je leert de essentie van Kundalini Yoga, zodat je weet waar je aan begint en hoe het werkt.
  • Je ervaart de kracht van Kundalini Yoga door het doen van oefeningen, ademhalingstechnieken en meditatie, zodat je meer energie, rust en ontspanning ervaart
  • Je leert krachtige mantras, zodat je direct in contact komt met je Ware Zelf

Waarom?

Het bijzondere van Kundalini yoga is dat je het effect ervan direct kunt voelen. En na afloop van de les zul je de vrijgekomen energie nog lang door je lichaam voelen stromen. Maar Kundalini yoga maakt je niet alleen energieker en bewuster op korte termijn. Als je het regelmatig beoefent, merk je dat zowel op spiritueel als een meer praktisch niveau. Op de langere termijn kan deze yogavorm je bijvoorbeeld helpen groeien als mens, en je handvatten geven om kalmer en bewuster in het leven te staan.

Voor wie?

Kundalini Yoga is een yogavorm die geschikt is voor iedereen, onafhankelijk van je leeftijd en conditie.

Wanneer?

15 september van 13:00-15:00

Wie is de docent?

Mijn naam is Marinet de Veer, mijn spirituele naam is Ray Devi Kaur. In mijn jeugd heb ik Yoga leren kennen in Indonesië en daarna kwam ik het tijdens mijn zwangerschap opnieuw tegen.  Ik doe al jaren actief aan yoga, voornamelijk Hatha yoga. Een paar jaar geleden kwam ik in aanraking met Kundalini Yoga wat mij direct een heel goed gevoel gaf, zowel fysiek als mentaal. Ik besloot de docentenopleiding te volgen waardoor ik kon veranderen door nieuwe inzichten en oude patronen los te laten. In de les kan je de drukte van het dagelijkse leven goed loslaten. Maar ook werken aan een gezond en sterk lichaam met een flexibele geest. Je kan meer in contact komen met jezelf.

Wat neem je?

Een handdoek en makkelijk zittende kleding.

Investering?

€25,- mocht je in het bezit zijn van een Strippenkaart van Yoga Moyo dan krijg je €5,- korting op deze workshop en kost deze workshop je maar 2 strippen.

kundalini-yoga-Haarlem
Kundalini Yoga Haarlem
Reserveer nu
Yoga Moyo Haarlem

Wat vinden onze klanten van Yoga Moyo

Nieuwsgierig?

Ja, ik lees hier alle reviews
Combined Shape Created with Sketch.