iRest® Yoga Nidra Mindfulness Meditatie cursus

Leer de 10 simpele en krachtige stappen van iRest® meditatie bij Yoga Moyo Haarlem. In deze cursus nemen Monique en Michiel je mee op deze relaxte reis, die specifiek is ontworpen om stress te verminderen en veerkracht te creëren in het dagelijks leven.

Wat is iRest®?

iRest® Yoga Nidra, ook bekend als iRest® Mindfulness Meditation, is een eenvoudige en wetenschappelijke gefundeerde wijze om je lichaam en geest weer in balans te krijgen. Door middel van deze methode maak je negatieve emoties en denkpatronen los en  kalmeer je je  zenuwstelsel. Daarnaast ontwikkel je een diep vermogen om je staande te houden in alle omstandigheden die je in het leven tegen kunt komen.

Schrijf je in

I Rest Yoga Nidra is een eenvoudige en wetenschappelijke gefundeerde wijze om je lichaam en geest weer in balans te krijgen.

Yoga Nidra wordt vaak psychische slaap of diepe ontspanning met innerlijk bewustzijn genoemd.

Onderzoek heeft aangetoond dat iRest® Yoga Nidra effectief is bij:

 • bij het loslaten van spanning en of depressieve gevoelens
 • slapeloosheid
 • angst gevoelens
 • chronische pijn
 • chemische afhankelijkheid
 • PTSS

Uit recent onderzoek uit het Amerikaanse leger is gebleken dat iRest Yoga Nidra erg effectief is voor veteranen die terugkeren uit oorlogsgebieden met PTSS (Post Traumatic Stress Disorder).

Wat kun je verwachten?

Je krijgt tools aangereikt om mee te nemen tijdens de tijdens iRest® Yoga Nidra en in je dagelijks leven. Je gaat de verschillende aspecten van het bestaan verwelkomen en observeren. Je begint met de meest grove vorm, het fysieke lichaam, en gaat dan door subtielere lagen heen, zoals de adem, gevoelens, emoties, overtuigingen en de bliss. Omdat je alles verwelkomt wat aanwezig is in je lichaam en geest, worden je emoties en gedachten rustiger. In dit proces ontdek en verbind je met je ZELF. Het ZELF dat altijd vreedzaam en op zijn gemak is.

Waarom?

Het is heel toegankelijk en makkelijk toepasbaar in je dagelijks leven. Je kunt het niet verkeerd doen, het enige wat je hoeft te doen is stilliggen onder een warme en comfortabele deken. De ontspanning is heel diep, waardoor het een sterk effect heeft op je gevoel van welzijn, maar ook ruimte en helderheid geeft voor heling en inzichten. Het is de krachtige werking gecombineerd met de zachtheid van de practice die al heel veel mensen heeft geholpen.

De waarheid is er al. Het is niet iets dat kan worden verkregen. Het omarmen van dit begrip opent de deur van meditatie.
In deze wonderlijke vreugde van ZIJN, openbaart de Waarheid zich aan zichzelf, Richard Miller 

Voor Wie?

Voor iedereen die behoefte heeft aan:

 • diepe ontspanning
 • beter kunnen slapen
 • loslaten van vervelende ervaringen en spanningen
 • meer focus in je leven
 • meer energie wil

Door wie?:

Monique & Michiel Hasselo Smits, iRest® level I teachers en Founders van Yoga Moyo Haarlem.

Michiel: is een gepassioneerd iRest® Level I oftewel Yoga Nidra Mindfulness meditatie trainer en tevens Founder van Yoga Moyo Haarlem. Hij verzorgt samen met Monique de iRest® cursus en Yoga Nidra teacher training bij ons in de studio. Daarnaast is Michiel werkzaam als organisatie adviseur bij multinationals in binnen en buitenland.

De combinatie Meditatie en het bedrijfsleven maakt het voor Michiel dat hij meer gefocust en vanuit ontspanning zijn werk naar een hoger level kan tillen.

Door Irest mediatie begrijp ik meer van de diepe motivatie van mezelf en van anderen

Monique: tijdens mijn reizen naar India en Nepal ben ik ruim 20 jaar geleden in contact gekomen met yoga en meditatie het raakte mij vanaf het begin af aan.

Belangrijk vind ik dat je jezelf kunt zijn tijdens de yoga les want dan is er ruimte is voor groei en ontwikkeling. Man, vrouw, of je nu jong bent of middelbaar, voller of slanker, iedereen is welkom, omdat yoga voor echt iedereen is. Samen met ons geweldige team aan yogadocenten zorgen wij er bijna dagelijks voor  dat je je lichaam weer gaat voelen en rust in je hoofd gaat ervaren, zodat je kunt groeien en bloeien.

Ik heb de Hatha Yoga opleiding bij Saswitha in Bilthoven gedaan en heb mij vervolgens gespecialiseerd in Yoga Nidra. Hiervoor heb ik verschillende opleidingen en  trainingen gedaan bij onder andere iRest, House of Deeprelax en Saswitha. Naast Yoga Nidra geef ik ook en organiseer ik verschillende workshops  en trainingen. ​Ik hoop je snel te mogen ontvangen in onze studio!

 

Wanneer?

Zaterdag 16 November 10:00 – 16:00

Zondag 17 November 10:00 – 16:00

Wat neem je mee?

Kleding waarin je kunt chillen en warme sokken.

Lunch

Omdat we in het centrum zitten zijn er ook genoeg opties voor lunch buiten de deur.

Bijvoorbeeld: Lima of Anne&Max 

Investering:

€ 250,-

Wil je de cursus in termijnen betalen neem dan contact met ons op.

Inclusief:

 • Werkboek
 • 4 gesproken iRest® meditaties voor persoonlijk gebruik om thuis te oefenen
 • Organic Thee
 • Healthy Snacks
Schrijf je in
Monique en Michiel iRest® Yoga Nidra trainers Haarlem.
Inschrijven voor deze workshop
Yoga Moyo - Yoga Nidra herfst special
Combined Shape Created with Sketch.

Yoga Nidra herfst special

Datum: vrijdag 20 september 2019, 20:00 - 21:30
Yoga Moyo - Yoga Nidra Teacher training
Combined Shape Created with Sketch.

Yoga Nidra Teacher training

Datum: zaterdag 21 september 2019, 13:00-18:00
Yoga Moyo Haarlem

BOEK NU EEN JAARABONNEMENT EN ONTVANG 1 MAAND YOGA GRATIS!

Geef jezelf een BOOST met deze SUPER DEAL

Ja ik wil
Combined Shape Created with Sketch.