Vrienden van Yoga Moyo

Yoga Moyo Haarlem biedt ook individuele yoga docenten en/of organisaties kans om hun lessen aan te bieden in onze mooie studio.

Bekijk hieronder het actuele het aanbod.


 

Art of Breathing organiseert : The Art of breathing programma

Happiness Programma
The Art of Breathing Haarlem

Geheim van de adem

De kern van het programma is de exclusieve en krachtige Sudarshan Kriya die stress reduceert en je nieuwe energie geeft. Je geest wordt weer helder en licht. Miljoenen mensen over de hele wereld zijn je al voorgegaan.

Free your mind

Wanneer je je geest beter leert kennen geeft dit een breder perspectief op het leven. Frustraties, ongeduld en zorgen verdwijnen.

Wetenschappelijk aangetoond

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat door de geleerde oefeningen: het gelukshormoon toeneemt, je immuunsysteem verbetert, je meer antioxidant enzymen aanmaakt en je emotioneel stabieler wordt.

Yoga en geleide meditatie

Leer eenvoudige yoga oefeningen voor iedere dag, voor een betere gezondheid, meer focus en ontspanning. Ervaar unieke geleide meditaties en vind jouw innerlijke bron van schoonheid.

Data voor het Art of Breathing programma op locatie  Yoga Moyo Haarlem

17, 18 en 19 Januari 2020

Start vrijdag: 19:00-22:00 en het weekend: 12:00-15:00

Inschrijfgeld: € 295,00

Studententarief: € 195,00
Herhaler: € 150,00
Klik hier voor aanmelden.

En

6, 7 en 8 Maart 2020

Start vrijdag: 19:00-22:00 en het weekend: 12:00-15:00

Inschrijfgeld: € 295,00

Studententarief: € 195,00
Herhaler: € 150,00
Klik hier voor aanmelden.

——————————————————————————————————————————————————————————–

Astrid Burghout Yoga docent
Astrid Dijkzeul Yoga docent

Astrid

Van yoga word ik blij, rustig en voel me compleet. Het is een complete bewegingsvorm waarbij alle aspecten van het mens-zijn worden aangesproken. Ik volg momenteel de Saswitha Yoga Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte, nu in het derde jaaren iedere keer ga ik er weer met plezier naartoe.

De yogales die ik geef is de old-school hatha yoga volgens de Saswhita methode.

Dit houdt in dat alle asana’s gedragen worden door de adem en bestaan uit een dynamische en statische fase.  De beweging wordt licht, geconcentreerd, vol aandacht, zorgvuldig en met helder bewustzijn. Vanuit beweging gaan we naar de verstilde houding en vervolgens ademen we bewust naar een bepaald gebied. Kracht en souplesse komen beide aan bod.

Adem maakt ruimte van binnenuit, je ervaart kracht en stabiliteit. De adem zorgt voor verbinding tussen lichaam en bewustzijn, je ervaart eenheid, je ervaart jezelf van binnenuit. En door de adem wordt iedere asana een meditatieve ervaring.

Mail me voor meer informatie of een proefles op donderdag avond van 20.00- 21.15 uur

Tevens ben ik al jaren verbonden aan stichting Art of Living. Ik geef het Happiness Programma, een korte cursus van 3 maal 3 uur waarin een krachtige ademtechnek wordt aangeleerd, de Sudarshan Kriya. Miljoenen mensen over de hele wereld hebben deze cursus ook al gedaan.

Wanneer geef ik les in Yoga Moyo Haarlem?

Yoga Les Haarlem

Donderdagavond:  20:00-21:15

Kosten:

Proefles €5,-

Losse Les €13,-

10 rittenkaart €110,-

5 rittenkaart €60,-

Wil je meer informatie over het Happiness Programma of wil een proefles komen volgen op de donderdagavond, bezoek dan mijn website  http://weltevree.yoga

Je kunt me ook direct mailen of bellen  [email protected] of 06-22370518

Yoga Moyo Haarlem

Wat vinden onze klanten van Yoga Moyo

Nieuwsgierig?

Ja, ik lees hier alle reviews
Combined Shape Created with Sketch.