Yoga Moyo Haarlem

Yoga Moyo Haarlem is er voor iedereen

Yoga Moyo Haarlem en yoga. Yoga is een goede en eenvoudige manier om jezelf (terug) te vinden en jezelf beter te leren kennen.
De oefeningen helpen je om drukke gedachten en de rompslomp van de alledag los te laten en weer tot jezelf te komen. Hierdoor ga je je lichaam beter voelen en wordt op den duur ook steeds helderder wat voor jou nu werkelijk belangrijk is.

Yoga Moyo Haarlem daar staan bij de yoga lessen je lichaam en de adem centraal. Iedereen heeft ze allebei en kan dus meedoen!
De lessen Traditionele Yoga Ashtanga inspired, Yin Yoga, Dreamy Yin Yoga, DRU Yoga,Yoga NidraStress Release yoga, Tibetaanse helende Yoga, Restorative Yoga, Slow&Gentle Yoga en Yeah! It’s Friday Yoga worden op een toegankelijke manier aangeboden aan iedereen die er interesse in heeft, en we doen  dat op een nuchtere maar warme en rustige manier.

Je kunt yoga altijd beoefenen en het maakt niet uit of je man bent of vrouw, lenig of minder lenig, dikker of dunner, spiritueel of niet spiritueel. Er is eigenlijk maar één vraag: lukt het je om tijd te maken om yoga te doen?

yoga-moyo-haarlem
Yoga Moyo Haarlem

Waarom Yoga bij Yoga Moyo Haarlem?

Dit zijn de redenen waarom mensen yoga bij Yoga Moyo Haarlem willen gaan doen:

  • ​Je meer wilt bewegen maar je weet niet zo goed wat je moet gaan doen
  • Je behoefte hebt om meer in contact met je lijf te komen
  • Je wilt leren ontspannen omdat je gespannen en gestrest bent, misschien zit je wel in een burn-out.
  • Behoefte hebt aan een betere nachtrust
  • Beter wilt kunnen focussen
  • Als je je ademhaling wilt verbeteren
  • Wanneer je  meer soepel wilt worden en blijven
  • Of, omdat yoga gewoon heel erg fijn is

Herstel en Ontspanning

Ook wanneer je last hebt van fibromyalgie, chronisch vermoeid bent of andere ongemakken hebt kun je bij Yoga Moyo Haarlem heel goed terecht. Alle yoga lessen zijn op herstel en ontspanning gericht, en dat je daarvoor soms enige inspanning gaat ervaren is goed.

In onze kleine en fijne yoga studio waar plek is voor maximaal 10 personen ben je op je plek om aan jezelf te werken in een veilige en huiselijke sfeer.

Uit je hoofd in je lijf

Als je regelmatig een yoga les volgt bij Yoga Moyo Haarlem verminderen pijn, blessures en stress al in de eerste maand door middel van yoga.

Daardoor sta je krachtiger in het leven.

Boek nu een proefles
Yoga Moyo Haarlem

Wat vinden onze klanten van Yoga Moyo

Nieuwsgierig?

Ja, ik lees hier alle reviews
Combined Shape Created with Sketch.