Nieuwsbrief

🍉 Zin in de zomer🍉

26 mei 2019

girl%20in%20sunshineright%20size.jpg
~om ruimte te ervaren gaan we steeds verder reizen. Ruimte is echter ook te vinden in jezelf
~Gert van LeeuwenNog een paar weekjes en dan is het alweer ZOMER, de tijd dat we me z’n allen erop uittrekken om buiten te genieten van alles wat moeder natuur ons te bieden heeft. Om dit samen met jullie te vieren en omdat we in juni 1 jaar bestaan. Hebben we een prachtige en helende Zomer Zonnewende Yoga Nidra & Healing Sound Bath op 21 juni van 20:00 -22:00. Dompel jezelf onder de helende vibraties van de Tibetaanse klankschaal en de Australische didgeridoo, terwijl je wordt meegenomen op een magische Yoga Nidra reis met een mini hoofdmassage met etherische olie.

Je kunt je hier inschrijven zodat je verzekerd bent van een plekje.
1233187-549470-34.jpg
NIEUW!
Vanaf juni nemen we van een aantal lessen afscheid omdat er te weinig animo voor was, maar daarvoor in de plaats hebben we wel Super gave nieuwe lessen voor jullie in petto!

  • De maandagochtend van 09:00 – 10:15 zal in het teken staan van de Traditionele Yoga deze yoga gegeven door Annemiek is geïnspireerd op de Ashtanga yoga. Het is een les voor als je van uitdagingen houdt, het vergroot je conditie, kracht en flexibiliteit.
  • Op de dinsdagochtend van 09:00-10:15 gaat Marjolein met de ADEM aan de slag met de Breath Work & Yoga les. Leer verschillende ademhalingstechnieken waardoor je letterlijk en figuurlijk meer ruimte krijgt in je lichaam en leer ze toepassen tijdens de yoga en in je dagelijks leven.
  • Als laatste nieuwkomer in juni hebben we op de woensdagavond van 20:30 – 21:30 een heerlijke ontspannende Dreamy Yin les van Marjolein. De combinatie Yin en Yoga Nidra zullen ervoor zorgen dat je daarna heerlijk je bed in kunt rollen voor een goede nachtrust.
  • Na de zomervakantie kun je op de dinsdagavond van 19:00 – 20:15 Dru Yoga ook wel “yoga van het Hat genoemd” gaan ervaren gegeven door Evelien de Bruijn. Benieuwd wat Dru Yoga is en of het wellicht wat voor jou is? Kom dan naar de introductie workshop op 30 juni. Klik hier als je je voor de workshop wilt inschrijven.

Yoga & Lifestyle BLOG

Heb jij de nieuwste blogs al gelezen?

put-yourself-first.jpg
Vakantierooster 

In de vakantie werken wij met een aangepast lesrooster, aangezien veel mensen heerlijk elders genieten van hun vakantie. We zijn geopend op 1 weekje na en proberen zoveel mogelijk gelegenheid te bieden yogalessen te volgen.

28 juli t/m 4 augustus is de studio gesloten voor groot onderhoud.

Ben je nog geen member?
Voordelig als je iets meer dan één keer per week yogales volgt (6 maal per maand). Wordt al member voor € 55,- per maand! Member worden

Dank je voor het lezen van deze nieuwsbrief!
We hopen je snel weer te zien bij ons in de studio.

Warme groet,
Monique en Michiel

Geen nieuwsbrief meer missen? Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang mooie aanbiedingen.

Yoga Moyo Haarlem

Vier met ons de zomer op de yoga mat

Koop voor 21 juni de zomer kaart voor maar €85,-

Claim hier je Zomer kaart
Combined Shape Created with Sketch.