Nieuwsbrief

Lieve Jij,

Nog een paar dagen en het is officieel winter, de donkerste dag van het jaar maar daarna gaan we we de goede kant op zoals mijn oma altijd zei.
Hoe ga jij deze dagen, leef je helemaal op omdat de kerst voor de deur staat of raak je juist in een dipje?
Hoe dan ook blijf goed voor jezelf zorgen, doormiddel van tijd voor jezelf te creëren en te genieten van de kleine dingen in het leven.
De laatste dagen van dit jaar staan ook bij Yoga Moyo in het teken van kerst, winter en stilstaan wat is en wat gaat komen.
Heb jij al ons geluksmuntje opgehaald met de mooiste wensen voor het nieuwe jaar? Zo niet dan heb je nog tot 24 december in de ochtend de tijd want daarna gaan we dicht t/m 1 januari voor de grote schoonmaak.
Zodat je in 2020 weer fris en fruitig kunt starten in de studio met ons en het nieuwe rooster!


Over ons nieuwe rooster gesproken, je kunt vanaf de eerste maand van 2020 gelijk gaan genieten van twee nieuwe docenten namelijk Fiona Straathof en Christel Zwemmer.
Beide gaan zij restorative yoga geven maar allebei op hun eigen manier.
Fiona op de woensdagochtend van 10:30-11:45.
Christel op het oude vertrouwde uur op donderdagavond van 18:30-1945.
Heb je nog nooit restorative yoga gedaan, dan is dit wel het moment om het te gaan proberen, ik beloof je je zult er geen spijt van krijgen.

Daarnaast willen wij er samen met jou er een fijn yoga jaar van maken, met persoonlijke groei en ontwikkeling en natuurlijk ontspanning.

En omdat wij weten hoe snel agenda’s vollopen hebben we al een paar fijne workshops voor jou op de agenda gezet.
Zodat je jouw me-time last kunt inplannen.

Hieronder vind je een greep uit ons aanbod:

Qigong workshop met Crystal Bowl Soundbath 09-02-2010 13:30-16:00

Wat is Qigong

Qigong is  bewegings- en ontspanningsleer die onderdeel uitmaakt van de traditionele Chinese geneeskunde. ‘Qi’ staat voor levensenergie en ‘Gong’ voor bewegen/oefening. Het omvat ademhalingsoefeningen met (langzame)bewegingen uitgevoerd op het ritme van de ademhaling.

Je kunt het zien als een zeer krachtige meditatieve training van lichaam en geest.

De workshop

De workshop Qigong met Crystal Bowl Sound Bath is een praktische kennismakingsworkshop van 2,5 uur gegeven door Marlies en Marinet West.

  • Je krijgt een korte uitleg over wat Qigong is en over de energiebanen die hierbij aangesproken worden
  • Pranayama & meditatie om in het hier en nu te komen
  • 10 oefeningen vanuit de Qigong onder begeleiding van de Crystal Bowls
  • Yoga Nidra met Crystal bowls

Reserveer HIER je plekje voor deze workshop.

iRest® Yoga Nidra Mindfulness Meditatie weekend.
29 Februari en 1 maart  10:00 – 16:00

Leer de 10 simpele en krachtige stappen van iRest® meditatie bij Yoga Moyo Haarlem. Een heel weekend nemen nemen Monique en Michiel Founders van Yoga Moyo en Irest Yoga Nidra teachers je mee op deze relaxte reis, die specifiek is ontworpen om stress te verminderen en veerkracht te creëren in het dagelijks leven.

Wat is iRest®?

iRest® Yoga Nidra, ook bekend als iRest® Mindfulness Meditation, is een eenvoudige en wetenschappelijke gefundeerde wijze om je lichaam en geest weer in balans te krijgen. Door middel van deze methode maak je negatieve emoties en denkpatronen los en  kalmeer je je  zenuwstelsel. Daarnaast ontwikkel je een diep vermogen om je staande te houden in alle omstandigheden die je in het leven tegen kunt komen.

Wat kun je verwachten?

Je krijgt tools aangereikt om mee te nemen tijdens de tijdens iRest® Yoga Nidra en in je dagelijks leven. Je gaat de verschillende aspecten van het bestaan verwelkomen en observeren. Je begint met de meest grove vorm, het fysieke lichaam, en gaat dan door subtielere lagen heen, zoals de adem, gevoelens, emoties, overtuigingen en de bliss. Omdat je alles verwelkomt wat aanwezig is in je lichaam en geest, worden je emoties en gedachten rustiger. In dit proces ontdek en verbind je met je ZELF. Het ZELF dat altijd vreedzaam en op zijn gemak is.

Waarom?

Het is heel toegankelijk en makkelijk toepasbaar in je dagelijks leven. Je kunt het niet verkeerd doen, het enige wat je hoeft te doen is stilliggen onder een warme en comfortabele deken. De ontspanning is heel diep, waardoor het een sterk effect heeft op je gevoel van welzijn, maar ook ruimte en helderheid geeft voor heling en inzichten. Het is de krachtige werking gecombineerd met de zachtheid van de practice die al heel veel mensen heeft geholpen.

De waarheid is er al. Het is niet iets dat kan worden verkregen. Het omarmen van dit begrip opent de deur van meditatie.
In deze wonderlijke vreugde van ZIJN, openbaart de Waarheid zich aan zichzelf, Richard Miller 

Voor Wie?

Voor iedereen die behoefte heeft aan:

  • diepe ontspanning
  • beter kunnen slapen
  • loslaten van vervelende ervaringen en spanningen
  • meer focus in je leven
  • meer energie wil

Gun jij het jezelf of iemand anders om diepe rust te ervaren en te ontdekken wat er zich openbaart in jezelf en wat je ermee kunt doen?
Click dan HIER en reserveer je plekje.


Ben je nog geen member?

Voordelig als je iets meer dan één keer per week yogales volgt (6 maal per maand).

Wordt al member voor € 55,- per maand! Member worden

Dank je voor het lezen van deze nieuwsbrief!

En wij wensen je hele fijne dagen toe met veel licht en warmte en al het moois voor 2020!

Warme groet,
Monique en Michiel

Yoga Moyo Haarlem

Wat vinden onze klanten van Yoga Moyo

Nieuwsgierig?

Ja, ik lees hier alle reviews
Combined Shape Created with Sketch.