Marinet de Veer

Mijn naam is Marinet de Veer, mijn spirituele naam is Ray Devi Kaur. In mijn jeugd heb ik Yoga leren kennen in Indonesië en daarna kwam ik het tijdens mijn zwangerschap opnieuw tegen.  Ik doe al jaren actief aan yoga, voornamelijk Hatha yoga. Een paar jaar geleden kwam ik in aanraking met Kundalini Yoga wat mij direct een heel goed gevoel gaf, zowel fysiek als mentaal. Ik besloot de docentenopleiding te volgen waardoor ik kon veranderen door nieuwe inzichten en oude patronen los te laten. In de les kan je de drukte van het dagelijkse leven goed loslaten. Maar ook werken aan een gezond en sterk lichaam met een flexibele geest. Je kan meer in contact komen met jezelf.

Waarom kundalini yoga?

Het fijne aan Kundalini yoga is dat het een actieve vorm van yoga is, terwijl je toch in een meditatieve staat kan zijn als je dat zou willen. Ik deed op het Haarlemse yoga festival een les kundalini yoga van Marieke de Lange mee en een les Celestial Communication en werd daar zeer prettig blij mee verrast. Daarna heb ik mijzelf door ontwikkeld en kwam erachter dat Kundalini yoga al duizenden jaren oud is en de meest volledige en effectieve vorm van yoga is. De leraren aan wie ik informatie vroeg waren behulpzaam en zo kwam ik in contact met de yoga lifestyle studio in Amsterdam die ook teacher trainingen verzorgd. Inmiddels is dit alweer jaren geleden en tot mijn tevredenheid geef ik nu zelf kundalini yoga les.

We sluiten de les altijd af met een positive blessing:

May the long time sun shine upon you!

Sat nam,  Sat nam,  Sat nam

Wanneer?

Woensdag 09:00 – 10:15 (vanaf 18 september 2019)

Wil je eerder Kundalini Yoga van Marinet gaan ervaren kom dan naar de Kundalini Introductie Workshop: 15 September van 13:00 – 15:00.

kundalini-yoga-Haarlem
Kundalini Yoga Haarlem

 

Yoga Moyo Haarlem

Combined Shape Created with Sketch.