Christel Zwemmer

Welkom! Mijn naam is Christel.

Meer dan 20 jaar beoefen ik yoga. Het begon met het wekelijks volgen van diverse yogalessen. Tegenwoordig mediteer en beoefen ik yoga iedere dag. Hiermee doorbreek ik mijn waan van de dag en vind ik kalmte, rust en ontspanning. Dit is precies wat ik graag overbreng in mijn lessen. 

Naast mijn praktijk voor Outdoor Lifecoaching, Mindfulness & (zelf)compassietrainingen geef ik Restorative Yogales. In 2016 stond mijn leven op z’n kop, na diagnose borstkanker. Het jaar 2017 stond voor mij dan ook in het teken van ziek zijn en herstel. In die tijd was er één vorm van yoga die ik iedere dag, met hulp van een digitale yogadocent, bleef doen: Restorative Yoga.  Het is ook in die tijd dat ik een workshop volgde van Veda Ela. Zij komt uit Costa Rica en reist de wereld rond en geeft voornamelijk Restorative Yoga lessen. Dit smaakte naar meer en ik ben heel trots dat ik in 2019 de 100hr Restorative Yoga Teacher training bij Veda Ela heb gevolgd. En omdat ik niet uitgeleerd raak, volg ik bij Bivag, New Health Centre Sneek de Yin Yoga docenten opleiding.

Volgend jaar ga ik mij verder verdiepen in Yoga Nidra en i-Rest Yoga Nidra. 

In mijn yogalessen staan de thema’s ontspanning, loslaten en zachtheid centraal. Ik gebruik Restorative Yoga als basis met invloeden van onder meer Yin Yoga. In 75 minuten gun je jezelf op een compassievolle manier een pauze en laat je de waan van de dag (even) achter je.

Yoga Moyo Haarlem

Combined Shape Created with Sketch.