Marjolein

Marjolein is floormanager en yoga docent bij Yoga Moyo Haarlem

Yoga is ademhalen. Door bewust adem te halen kom ik in een flow, kan ik ontspannen en de connectie vinden met mijzelf. Ik zie yoga is een bewustwordingsproces. We worden ons op ons matje meer bewust van onze ademhaling, de flexibiliteit, maar de ook de grenzen van ons lichaam en de oneindige stroom van gedachtes. Dit proces brengt rust, een rust die zich nestelt in alle cellen van het lichaam.  

Mijn yogareis begon in tijdens het Happiness Programma van Art of Living. De combinatie van pranayama’s (ademhalingsoefeningen), yogahoudingen en meditaties brachten mij zoveel verlichting dat ik sindsdien dagelijks mijn yogamatje uitrol.

Mijn yogaopleidingen heb ik o.a gevolgd in Rishikesh. Dé wereld yogastad. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in Yin yoga en Yoga Nidra waarvoor ik de Yoga Nidra teacher training bij Yoga Moyo heb gevolgd.Terwijl ik daar mijn eerste yogales eindigde met een diepe OHM en de fijne energie door de zaal voelde gaan wist ik het zeker. Ik wil mijn kennis overdragen  aan jou tijdens de Hatha, Prana Yoga, Dreamy Yin Yoga les en Yin yoga of bij een verdiepende workshop bij ons in yoga studio Moyo in Haarlem. Want als we écht naar onszelf luisteren kunnen we allemaal wel een momentje van rust en warmte gebruiken. 

Marjolein Blaauwbroek, verzorgt bij Yoga Moyo Haarlem o.a de Hatha, Dreamy Yin en Prana Yoga lessen.
Docenten
Yoga Moyo Haarlem

Wat vinden onze klanten van Yoga Moyo

Nieuwsgierig?

Ja, ik lees hier alle reviews
Combined Shape Created with Sketch.