Yoga Nidra

Yoga Nidra is de manier om jezelf te resetten en op een ontspannen manier aan jezelf te werken? En dan ben je bij  Yoga Moyo Haarlem aan het juiste adres, want als enige Yogastudio in Haarlem bieden wij maar liefst 4 maal per week Yoga Nidra sessies aan.

Yoga Nidra staat vooral bekend als een ontspanningstechniek, maar het is ook een krachtig hulpmiddel om zelfrealisatie te bereiken. Inderdaad, Yoga Nidra brengt je in een toestand van complete rust in alle dimensies van je persoonlijkheid en brengt het fysieke en mentale in evenwicht.

Je moet het niet als vervanging van je reguliere yoga of sport zien maar als een zeer waardevolle aanvulling in je leven om aan jezelf te werken. En hoe fijn is dat dat je dat dan liggend kunt doen op een heerlijk zacht schapenvachtje onder een warme deken. De effecten merk je al na een aantal keer.

Nu boeken

Yoga Nidra, hoe werkt het?

Yoga Nidra brengt je  naar een diepe staat van ontspanning doormiddel van een geleide meditatie. Dit bereik je door de hersenen van de Beta golven naar de Theta of de Delta golven brengen. Wanneer je daar bent en je diep ontspannen bent, neemt je lichaam het over en kan het herstellen en gezonde nieuwe verbindingen aanleggen. En komen de stofjes zoals Dopamine, Serotonine en GABA (je lichaamseigen valium) vrij. Blokkades die misschien al jaren in je lichaam op cel niveau zijn opgeslagen waardoor je klachten hebt op geestelijk of lichamelijk niveau worden opgeruimd, door je eigen lichaam!

Vaak al na een paar sessies kun je de voordelen ervaren van Yoga Nidra, je voelt je ontspannen en toch helder. Wanneer je vaker Yoga Nidra doet kun je ook tijdens stressvolle situaties de staat van ontspanning terughalen. Hierdoor krijgt je lichaam niet elke keer een cortisol “klap” en ervaar je op termijn en algehele staat van welbevinden.

yoga-nidra-Haarlem

Voor nog meer ontspanning

werken wij met Rock your World

Tijdens de Yoga Nidra is er een klein moment van massage, daarin gebruiken we producten van Rock your World sprays en olien, zij helpen je om nog meer uit je hoofd te komen en de malende gedachten te stoppen en tevens afstand te laten nemen van je dagelijkse stress.

Hoe fijn is dat!

Enjoy

Nu boeken

Studio Yoga Moyo Haarlem biedt meer dan “alleen” yoga en meditatie. Het is een plek in Haarlem waar je je kunt verbinden met jezelf en met elkaar. En na de les is er altijd ruimte voor een een kopje biologische thee.

Yoga Moyo Haarlem

Benieuwd wanneer Yoga Nidra bij ons gegeven wordt?

Bekijk het rooster en plan je les in

Naar het rooster
Combined Shape Created with Sketch.