Yeah! It’s Friday Yoga

Vrijdagmiddag!

Shake de stress van de werkweek van je af met Annemiek en begin het weekend Chill & Soepel.

De laatste dag van de werkweek kan aanvoelen als het einde van een lange tunnel vol drukte en impulsen. Eentje van vergaderen en overleggen, mails checken/beantwoorden/sturen, telefoontjes plegen, conflicten oplossen, constante onderbrekingen waardoor voor je gevoel niets afkomt en een to do-lijst die maar niet korter wil worden. Zelfs na werktijd ben je nog niet uitgewerkt: probeer je mails te beantwoorden op je laptop terwijl je met een half oog tv kijkt en bereid je tijdens het tandenpoetsen nog even snel de presentatie van morgen voor. Ondertussen zet de spanning zich vast in je onderrug, heupen en schouders.

Maar dan, gelukkig, is het vrijdagmiddag!

Tijd om jezelf te bevrijden van de doordeweekse stress en hectiek met deze Yeah! It’s Friday Yoga. We hebben een verfrissende, versterkende en ontspannende yogales samengesteld waarin alle je alle stress kunt loslaten, door inspanning komt ontspanning.

Deze Yoga les brengt evenwicht en rust in je lichaam en je mind. Je leert afstand te nemen, te relativeren en jezelf op te laden om super relaxed je weekend in kunt gaan. een relaxed weekend.

Het is een vrolijke en uitdagende les,  geniet van de reis wees dus vriendelijk voor jezelf uiteindelijk zul je merken dat de inspanning die je levert en de aandacht die je kunt opbrengen, je het plezier en de rust geven die je zo hebt verdiend. Wanneer je deze les regelmatig volgt zul je je meer en meer in balans gaan voelen!

Een echt yoga happy hour dus!

Voor wie?

Deze vrolijke en uitdagende les is voor iedereen toegankelijk, onafhankelijk van je leeftijd en conditie. De lessen zijn afgestemd op het niveau van de deelnemers. Bij yoga is het uitgangspunt respectvolle acceptatie van je eigen lichaam en je situatie in het huidige moment, ontspanning en jezelf zijn. Van daaruit kan je zonder forceren je eigen grenzen gaan verleggen, opbouwen en groeien in je yoga practice.

Door wie?

Annemiek Koning

Wanneer?

Vrijdag 16:00-17:00 vanaf 6 maart 2020

 

Yoga Moyo Haarlem

Wat vinden onze klanten van Yoga Moyo

Nieuwsgierig?

Ja, ik lees hier alle reviews
Combined Shape Created with Sketch.