Morning Flow Yoga

Vol met energie je dag in want een goed begin is het halve werk! Bij de Morning Flow les richten we ons op de activering van body en mind. Je bouwt kracht, souplesse en balans op. Start met positieve energie en de andere 23 uur verlopen als een zonnetje!

 

Connectie met de adem

De les start rustig om de connectie met de ademhaling te maken. Een diepe buikademhaling zorgt voor een diepere ontspanning. De gewrichten en spieren warmen langzaam op. De bewegingen worden gestuurd door het ritme van de ademhaling. Verlengen en verkorten. Groeien en krimpen. Zachte voor en achteroverbuigen en twisten naar links en rechts. 

Bewust bewegen 

Sommige houdingen worden langer vastgehouden om de houding te kunnen verdiepen, extra te kunnen stretchen en om bewust te kunnen worden welke delen van het je lichaam je gebruikt. Vaak bewegen we onderbewust. Op de yogamat is tijd en ruimte om bewust te bewegen, zodat je je meer bewust wordt van je eigen lichaam en je eigen grenzen. Dit zorgt voor innerlijke rust en harmonie. 

Kracht & balans

Het midden van de les is het meest dynamisch. Op, neer, links, rechts. Aandacht voor kracht en balans. Dit is het moment dat je jezelf voorzichtig kunt uitdagen of naar je lichaam kunt leren luisteren. Er worden diverse opties gegeven, want ieder lichaam is anders en ook iedere dag is je lichaam anders. 

Na de piek wordt de flow rustiger zodat de hartslag kan dalen en het lichaam weer tot rust kan komen. Yoga gaat om het controleren van de spieren, maar ook over het loslaten. In dit deel van de les is ruimte om los te laten en te ervaren wat de les voor jou heeft gedaan. 

“Na de les voel ik mij langer en meer ontspannen.”  

Morning Flow Yoga de benefits

De positieve effecten van Morning Flow Yoga op een rijtje:

  • Vergroot je spierkracht en vitaliteit
  • Verbetert je concentratie
  • Bevordert een betere lichaamshouding
  • Leert je ontspannen door inspanning
  • Verlaagt je stressniveau

De les is gericht op zowel beginners als gevorderden.

Boek nu een les
Flow-yoga-haarlem
Morning Flow Yoga bij Yoga Moyo Haarlem
Yoga Moyo Haarlem

Product van de maand mei: Full moon aura spray

De zwoele combinatie van ylang ylang, roos, mandarijn en lavendel versterken je vrouwelijke energie en openen het hartchakra.

Kijk hier
Combined Shape Created with Sketch.