DRU Yoga

Dru Yoga, ook wel yoga van het hart genoemd is een zachte vorm van yoga waarbij wordt gewerkt met vloeiende bewegingen, de zogenaamde EBR’s (Energy Block Releases) de bekende yogahoudingen en natuurlijk een ontspanning aan het einde.

Dru Yoga helpt je om met plezier en vanuit je eigen kracht in het leven te staan. Door regelmatige beoefening zul je je vitaler, energieker en vrolijker voelen, houd je jezelf beter in balans en krijg je handvatten om je op een actieve manier te ontspannen.
Dru Yoga kenmerkt zich door vloeiende bewegingen, bewegingsreeksen en houdingen op muziek, of in een stilte, op een bijna meditatieve wijze.
De bewustwording en de kracht van de ademhaling, loopt als een rode draad door elke les heen.

Wat Dru betekent

Dru komt van “Druva” dat in het Sanskriet betekent: `het stille punt’. Druva is ook een andere naam voor de Poolster, de enige ster aan de hemel die stilstaat en waar de andere sterren omheen bewegen. Wij hebben zelf ook zo’n stil punt in ons … en hoe meer we in contact komen met dat punt, hoe meer we zelf ook rust en stilte ervaren, wat er ook om ons heen gebeurt.

Benefits DRU yoga

  • Meer energie
  • Mind & Body ontspannen zich
  • Lichaamsbewustzijn neemt toe
  • Emotioneel in balans
  • Meer zelfvertrouwen

Je voelt je verbonden met je essentie waardoor je gevoelens ervaart van vervulling, vrede, vreugde en liefde. Geluk borrelt dan op van binnen en daardoor zal je minder afhankelijk zijn van de buitenwereld om je heen.

Voor wie?

Doordat DRU yoga een zachte vorm van yoga is is deze yoga les voor iedereen geschikt.

Door wie?

Evelien de Bruijn

Wanneer?

Dinsdagavond van 19:30-20:45

Boek een proefles

 

 

Yoga Moyo Haarlem

Combined Shape Created with Sketch.