55-Plus Yoga

 55 plus yoga les bij Yoga Moyo Haarlem. Een les waarin je samen met leeftijdsgenoten in een rustig tempo yoga houdingen doet voor het soepel houden van spieren en het smeren van gewrichten. De oefeningen worden uitgevoerd op een zachte mat met kussens en bolsters. De adem is de dragende kracht van alle oefeningen waardoor het bewustzijn wordt vergroot en je meer ruimte en souplesse in je lijf gaat ervaren. Elke les wordt afgerond met een lange eindontspanning, zodat je heerlijk ontspannen de les verlaat.

Waarom 55 plus?

Veel mensen voelen een drempel om yoga te gaan doen. Ze denken dat het ingewikkeld is, dat je op je hoofd moet staan. Maar doet doen we helemaal niet. Wat we wel doen zijn houdingen die ervoor zorgen dat je soepel blijft in je lijf en je geest. 55 plus yoga is geschikt voor iedereen van 55 jaar of ouder, die zijn of haar lichaam en geest soepel wil houden en een moment zoekt om tot zichzelf te komen. Heb je klachten zoals slaapstoornissen, artrose, overgangsklachten, hoge bloedruk, spijsverteringsproblemen of andere klachten? Dan kun je prima deelnemen aan deze lessen. Je hebt ook geen ervaring met yoga nodig.

Tijdens de 55plus les

Tijdens de eindontspanning van 55plus Yoga Les gebruiken we tijdens de kleine massage de self-care producten Rock Your World, zodat het echt een verwen mometje wordt in jouw week.

Studio Yoga Moyo Haarlem biedt meer dan “alleen” yoga en meditatie. Het is een plek in Haarlem waar je je kunt verbinden met jezelf en met elkaar. En na de les is er altijd ruimte voor een een kopje biologische thee.

Boek nu een les

De 55plus yogalessen zijn op:

  • Maandagochtend    10:30-11:45
  • Maandagmiddag     14:00-15:15
  • Donderdagochtend 09:00-10:15
Yoga Moyo Haarlem

Benieuwd wanneer 55-Plus Yoga bij ons gegeven wordt?

Bekijk het rooster en plan je les in

Naar het rooster
Combined Shape Created with Sketch.