Docenten

Yoga Moyo Haarlem heeft een team met gepassioneerde en gekwalificeerde yoga docenten. Allen hebben zij hun sporen binnen hun richting verdiend, wij zijn dan ook heel blij met ons hechte team.

Monique

Tijdens mijn reizen naar India en Nepal ben ik ruim 20 jaar geleden in contact gekomen met yoga en meditatie het raakte mij vanaf het begin af aan. Daarom heb ik Yoga Moyo Haarlem opgericht de plek in Haarlem waar je “Uit je hoofd, in je lijf komt”. Belangrijk vind ik dat je jezelf kunt zijn tijdens de yoga les want dan is er ruimte is voor groei en ontwikkeling. Man, vrouw, of je nu jong bent of middelbaar, voller of slanker, iedereen is welkom, omdat yoga voor echt iedereen is.
Lees meer →

Annemiek

Als je bij Annemiek een les gaat volgen ervaar je de echt yoga, ze geeft met plezier en passie verschillende lessen waaronder Hatha yoga en Stress Release yoga. Ze heeft veel aandacht voor de adem in haar lessen. Door haar holistische visie maakt ze mensen in de les bewust van hun eigen lichaam in elke afzonderlijke asana. De speelsheid die ze nooit is verleerd maakt dat haar lessen uniek zijn. Ze hoopt je snel in de les te ontvangen!
Lees meer →

Marjolein

Hoe heb ik ooit kunnen leven zonder yoga? Dat is een vraag die bijna dagelijks door mijn hoofd gaat. Elke ochtend rol ik vanuit mijn bed op mijn yogamatje voor de zonnegroet, een vloeiende serie houdingen en pranayama’s (ademhalingsoefeningen) en een afsluitende meditatie. Ontspannen, maar gefocust en dankbaar ga ik zo de nieuwe dag tegemoet.
Lees meer →

Caroline

Caroline Leijns is gecertifieerd Lu Jong en Tog Chöd (Tibetaanse zwaardkunst) docent. Met simpele en vloeiende bewegingen begeleid ze je met het masseren van je de wervelkolom zodat de vitale adem (Lung of Qi) beter gaat stromen.
Lees meer →

Marlies

Marlies is gecertificeerd Yang en Yin Yoga docent, en geeft daarnaast ook Yoga Nidra en Flow Yoga.
Lees meer →

Marinet

Marinet doet al jaren actief aan yoga, voornamelijk Hatha yoga. Sinds een paar jaar heeft zij zich gespecialiseerd op de Kundalini Yoga. Met haar lessen helpt ze je de drukte van het dagelijkse leven goed los te laten en daarnaast ook te werken aan een gezond en sterk lichaam met een flexibele geest.
Lees meer →

Evelien

Na vele jaren yoga is Evelien bij de DRU yoga beland, de yoga waar alles voor haar bijeen kwam in een stijl: yoga, dans, t’ai chi, filosofie, de bewustzijnslagen (kosha’s), energiewerk, klank en adem, mudra’s. Hoe dieper ze in de DRU yoga duikt, hoe meer ze geboeid raakt door de transformerende mogelijkheden die het biedt. Praktische spiritualiteit, daar houd ze van.
Lees meer →

Christel

Meer dan 20 jaar beoefen ik yoga. Het begon met het wekelijks volgen van diverse yogalessen. Tegenwoordig mediteer en beoefen ik yoga iedere dag. Hiermee doorbreek ik mijn waan van de dag en vind ik kalmte, rust en ontspanning. Dit is precies wat ik graag overbreng in mijn lessen.
Lees meer →

Fiona

Ik ben Fiona Straathof en ik ben een yogadocent die lesgeeft vanuit ‘metta’, een Boeddhistische term die zoveel betekent als liefdevolle aandacht, zachtaardigheid, vriendelijkheid en compassie. Ik moedig de deelnemers van mijn lessen ook aan om op deze manier yoga te beoefenen: met een zachte houding naar zichzelf en naar hun lichaam toe. Vanuit deze vriendelijke nieuwsgierigheid observeren wat er op dat moment is, zonder oordeel.
Lees meer →

Michiel

Michiel is een gepassioneerd iRest® Level I oftewel Yoga Nidra Mindfulness meditatie trainer en tevens Founder van Yoga Moyo Haarlem samen met Monique. Hij verzorgt samen met Monique de iRest® cursus, Yoga Nidra teacher training en de reguliere Yoga NIdra les op zondagavond, bij ons in de studio. Daarnaast is Michiel werkzaam als organisatie adviseur bij multinationals in binnen en buitenland.

De combinatie Meditatie en het bedrijfsleven maakt het voor Michiel dat hij meer gefocust en vanuit ontspanning zijn werk naar een hoger level kan tillen.

Door Irest Yoga nidra mediatie begrijp ik meer van de diepe motivatie van mezelf en van anderen

Wil je ervaren wat de lessen van onze docenten voor jou kunnen doen? Kom gerust eens langs.

Yoga Moyo Haarlem

Combined Shape Created with Sketch.