Corona

15 maart 2020

De ontwikkelingen omtrent het Corona virus volgen elkaar in een hoog tempo op. Het is een onzekere tijd en wij nemen een ieders gezondheid en veiligheid uiterst serieus. We zijn tot nu toe doorgegaan met de lessen bij Yoga Moyo maar het lijkt erop dat we er nu niet langer aan ontkomen om hiermee te stoppen. Uiteraard willen wij niet bijdragen aan een verdere verspreiding van het virus.

Naar aanleiding van de persconferentie vanuit de overheid op 15 maart hebben wij besloten om Studio Yoga Moyo per direct te sluiten tot in ieder geval 6 april a.s.. Leden met een abonnement of een strippenkaart zullen we voorzien van gratis audio bestanden met ontspannen meditaties om de tijd te overbruggen. Zodra de situatie het toelaat zullen wij weer doorgaan met het aanbieden van fijne yoga lessen.

Zorg goed voor jezelf en voor de mensen om je heen. Je kwetsbaar opstellen kan beangstigend aanvoelen. Maar op het moment dat jij je hart opent zul je merken dat de verbinding met jezelf en met anderen sterker wordt en dat je daardoor meer in je eigen kracht komt te staan. Je kunt beter aangeven wat jij nodig hebt en aanvoelen wat de mensen om je heen kunnen gebruiken. Deze wisselwerking zorgt voor een warme en open houding, waardoor de angst plaatsmaakt voor een zacht en blij gevoel.

Wij wensen iedereen heel veel gezondheid en liefde toe en sterkte in deze uitdagende tijd. Mocht je vragen hebben dan kun je ons altijd bereiken per email of telefoon.

Een warme groet,
Monique, Michiel en alle yoga docenten.

Contact

Yoga Moyo Haarlem

Combined Shape Created with Sketch.