Annemiek

Meer balans en vervulling creëren in je leven in een gezond lichaam en een rustige mind?

Dat wil toch iedereen! Ik ben Annemiek yogadocent bij Yoga Moyo Haarlem en het is mijn passie mensen te helpen bewuste ‘co-creators’ van hun eigen leven te worden. Er zijn verschillende manieren om dit te bereiken, yoga en lifestyle zijn voor mij hierin twee grote pijlers, de levenswijze die al duizenden jaren bestaat is nu actuelere dan ooit.

A new day, new opportunities

Elke nieuwe dag start met nieuwe mogelijkheden, veranderingen, eisen, taken en verleidingen. Om in deze dagelijkse veranderende omstandigheden rust te kunnen bewaren, start ik elke dag met yoga. Dat kan een volledige practice zijn, ademhalingsoefeningen of een korte meditatie. Dit momentje van rust voor mezelf zorgt ervoor dat ik bewust kan kiezen waar ik wel of geen energie in steek, voel ik mij meer verbonden met de wereld om mij heen.

Tijdens mijn lessen gaat het niet om de perfecte houding, maar om inzicht te krijgen in hoe je beweegt en te kunnen voelen wat jouw lichaam nodig heeft. Waardoor je weer thuis kunt komen bij jezelf.

When one teaches, two learn

Ik ben een allround 500 uurs registrated teacher behaald bij het Arhanta Yoga International instituut in India. Daarnaast blijft ik mij ieder jaar door ontwikkelen op het gebied van yoga en lifestyle.

Zo heb ik o.a: de Intensive Astanga teacher training van David Swenson voltooid en volgde ik workshops bij bij Kino Mc Gregor en Petri Raisanen allen yogi’s  binnen de Astanga yoga. Om mensen goed te kunnen begeleiden die tijdelijk of voor een langere tijd een lichamelijke of fysieke uitdaging in het leven ervaren heb ik de opleiding tot Trauma sensitive yoga docent gevolgd. Aangezien het reinigen doormiddel van Detox een paar maal per jaar goed is om je lichaam te resetten, heb ik de training bij Jaqueline van Lieshout gevolgd bekend van de boeken In 28 dagen van Gifbelt naar Tempel en Ontwijnen.

Of je nu een groepsles of privé les bij Annemiek boekt bij haar krijg  yoga volgen is met recht een echte yoga ervaring.  Door haar holistische visie maakt ze mensen in de les bewust van hun eigen lichaam in elke afzonderlijke asana. De speelsheid die ze nooit is verleerd maakt dat haar lessen uniek zijn. Ze hoopt je snel in de les te ontvangen!

De volgende lessen kun je bij Annemiek volgen:

 

Annemiek, Yoga docent Yoga Moyo Haarlem

 

Docenten

 

Yoga Moyo Haarlem

Wat vinden onze klanten van Yoga Moyo

Nieuwsgierig?

Ja, ik lees hier alle reviews
Combined Shape Created with Sketch.